Lastbil foran flyttefirmaet BRYDE & SØNNER A/S

Om Bryde

BRYDE & SØNNER A/S er en familieejet virksomhed, der har eksisteret i over 60 år. Vi har en dynamisk ledelse, som hele tiden sørger for, at vi kan tilbyde vores kunder de bedste løsninger. Vores hovedkontor ligger på Meterbuen i Skovlunde, hvor vi råder over 7.000 kvadratmeter kontor, lager og opbevaringsfaciliteter. Herfra kan vi flytte stort set alt, fordi vi har stort knowhow og en af landets største vognparker af flyttebiler.

BRYDE & SØNNER A/S fungerer som både flyttefirma København og flyttefirma for hele Danmark.

Vi har dagligt ca. 40 flyttefolk på gaden og omkring 16 flyttevogne. Vores vogne er alt fra mindre servicevogne til de store flyttevogntog. Derudover råder vi over såvel flytteelevatorer som sideloadere.

BRYDE & SØNNER A/S ønsker at give kunderne den bedste flytning. Derfor investerer vi løbende i moderne materiel – selvfølgelig med fokus på en sund økonomi og driftstabilitet. Vi kan derfor udføre alle typer af flytninger, f.eks. flytning af flygel til 5. sal uden elevator, intern flytning i virksomheden eller flytning af en hel families ejendele til udlandet.

Vi tilbyder også professionel opbevaring på vores lagerhotel i Skovlunde.

Filosofien bag BRYDE & SØNNER A/S er enkel: Ingen opgaver er for små, og ingen er for store. Alle kunder er velkomne hos os, uanset om det drejer sig om en 1-værelses lejlighed, en stor virksomhed, der flytter til et nyt domicil eller en lille erhvervsflytning Ballerup – vi løser opgaven, lokalt såvel som på tværs af landets grænser.

BRYDE & SØNNER A/S støtter lokalsamfundet

Vi sætter en ære i at være en aktiv virksomhed i lokalområdet. Derved bidrager vi til et sundt og godt nærmiljø.

denne side kan du se de projekter og sportsklubber vi støtter.