Flyttemænd fra flyttefirmaet BRYDE & SØNNER A/S

Erhvervsflytning Ballerup

Få udført alle tænkelige opgaver ved erhvervsflytning Ballerup

Når en virksomhed beslutter at flytte, kræver det et flyttefirma, der både kan planlægge, koordinere og levere til tiden.

Som flyttefirma med mange års erfaring i branchen, kan vi udføre stort set alle typer erhvervsflytning. Når det kommer til flytning af IT- og kontorudstyr har vi udstyret til at tage hånd om det sikkert og effektivt, skal I have flyttet pengeskabe eller tunge maskiner, har vi maskiner, der kan løfte disse sikkert frem og tilbage, og endelig har vi også ekspertisen i at flytte laboratorie- og medicinaludstyr.

Ved at indgå en aftale med os får I følgende pakke, der giver overskud til, at I kan få jer indrettet ordentligt på den nye adresse.

  • Flytning af alt jeres indbo på en nænsom og skånsom måde
  • Oprydning og affaldssortering
  • Slutrengøring på den matrikel der flyttes fra. Vi kører alt affald direkte på forbrændingen

Firmaflytning København

BRYDE & SØNNER A/S har i 60 år hjulpet danske virksomheder, der har ønsket at flytte deres virksomhed til en anden adresse. Da vi råder over en af Danmarks største flåder af flyttevogne, er vi således i stand til at tilpasse vore ressourcer til hver enkelt opgave – lille som stor. Vi udarbejder altid en totalløsning, der tager højde for de særlige behov i forbindelse med netop jeres firmaflytning.

Vi løser også specialopgaver som bortkørsel, rømning eller flytning af pengeskaber, tunge maskiner, EDB- og laboratorieudstyr.

Vi er et flyttefirma, der gennemfører både erhvervsflytning Ballerup, flytning i hovedstadsområdet samt i resten af Danmark. Derudover kan vi også tilbyde jeres virksomhed international flytning, hvis I har besluttet at rykke ud af Danmark.

Så ønsker jeres virksomhed en erhvervsflytning, der er fuldstændig målrettet de ønsker og behov I måtte have, så kontakt os for et uforpligtende tilbud.

BRYDE & SØNNER A/S træffes på telefon 40 30 20 10, hvor vi sidder klar til at tilbyde din virksomhed erhvervsflytning af professionelle og erfarne flyttefolk.