Flyttemænd der håndterer en erhvervsflytning.

Flyttefirma

Dit flyttefirma når det gælder om at være effektiv

Står du og skal videre til en ny lejlighed med alle dine ting? Eller har du en virksomhed, der har fået nye lokaler og alt skal med?

Så kan du roligt kontakte BRYDE & SØNNER A/S, det flyttefirma i Danmark der udover totalløsninger i ind- og udland for både private og erhvervskunder også tilbyder rådgivning og assistance med logistik og tager sig af en lang række specialopgaver, som f.eks. flytning af tunge maskiner og EDB-udstyr, flytning af bibliotek og lager og specialtransporter.

Få yderligere informationer om at leje en flyttemand hos os.

Et flyttefirma i verdensklasse

BRYDE & SØNNER A/S er et flyttefirma med 60 års erfaring i branchen og råder over professionelle flyttefolk samt en af landets største karavaner af flyttevogne. Derfor kan du være sikker på, at dine ejendele er i gode hænder hos os.

Står du overfor en flytning til udlandet, lad os hjælpe dig med det, vi er eksperter i international flytning og samarbejder udelukkende med certificerede internationale partnerfirmaer.

Er du på udkig efter et flyttefirma fra Ballerup eller resten af Storkøbenhavn, ring til BRYDE & SØNNER A/S på tlf. 40 30 20 10, så vi kan give dig et uforpligtende tilbud.