Flyttemænd fra flyttefirmaet BRYDE & SØNNER A/S

Flyttemand København

BRYDE & SØNNER er Danmarks førende flytte- og logistikleverandør

Har du eller din virksomhed brug for en flyttemand? BRYDE & SØNNER er klar med et hold professionelle og erfarne medarbejdere, der rådgiver om, hvad I har brug for. Vi tilbyder flytteservice til dig i både ind- og udland.

En flytning kan sjældent undgå at påvirke ens dagligdag. Hos BRYDE & SØNNER er vores kunder altid i centrum. Det er dine ønsker og behov, som er grundlaget for den måde, vi tilrettelægger flytningen på. Det betyder, at vi sammensætter præcis den privat- eller erhvervsflytning, du har brug for. Vi flytter f.eks. gerne om natten eller i weekenden, hvis det passer dig bedst.

Vores flytteservice omfatter bl.a.:

  • Domicilflytning
  • Rådgivning og assistance
  • Pakning af depot og lager
  • Demontering og samling
  • Bortkørsel

Bor du i Jylland og har fået studiebolig i København eller har din virksomhed fået nye lokaler på den anden side af vejen, så er vi klar til at hjælpe dig. Hos BRYDE & SØNNER er ingen opgaver for små eller for store.

Har du brug for en flyttemand?

BRYDE & SØNNER er en familieejet virksomhed, der har mere end 60 års erfaring inden for branchen. Vi har den viden, der skal til for at din flytning forløber som den skal. Vi klarer derfor alt det, du har behov for i forbindelse med din flytning. Det gælder uanset om du eller din virksomhed skal flytte fra Fyn til Jylland eller fra København til London.

I forbindelse med en flytning, har du måske brug for opbevaring af ejendele eller møbler? Hos BRYDE & SØNNER opbevarer vi dem trygt og godt. Vi tilbyder nemlig lageropbevaring til vores kunder, hvor de kan få opbevaret alt deres inventar.

Flyttemand København er klar, når du har brug for det

Det er vigtigt for BRYDE & SØNNER, at vores kunder er tilfredse med vores flytteservice. Vi anbefaler altid at du ringer og taler med en af vores erfarne flyttefolk København om din situation, så vi kan sikre du får netop det, du har brug for.

Kontakt BRYDE & SØNNER på 40 30 20 10 eller bryde@bryde-as.dk, hvis du ønsker mere information om flyttemand København pris. Du har også mulighed for at udfylde kontaktformularen på hjemmesiden.