Møbenopbevaring hos BRYDE

Lageropbevaring

Få opbevaret dine ting trygt og sikkert

Hos Bryde & Sønner A/S kan vi tilbyde lageropbevaring af dine ting trygt og sikkert for dig. Vi har et 7000 m2 stort lagerrum i Skovlunde, så der er plads til alle dine ting – store som små. Vi tilbyder lageropbevaring for både erhverv og privat.

Som flyttefirma tilbyder vi også at hente dine møbler hjemme hos dig og transportere dem til vores lageropbevaring. Du er selvfølgelig også meget velkommen til selv at sørge for transporten, i denne forbindelse kan vi tilbyde udlejning af trailer.

Hvorfor skal du vælge lageropbevaring hos Bryde & Sønner A/S

Vi mener det, når vi siger, at vores lageropbevaring er trygt og sikkert for dine ting. Vores lagerrum har blandt andet følgende sikkerhed:

  • Tyveri, ildebrand og ulykke –sikring
  • Videoovervågning
  • Er opvarmede
  • Kun adgang for autoriserede medarbejdere

Vi sørger også for at dine møbler er opbevarede i et støvfrit og opvarmet rum uden fugt, så der ikke kommer skader på dem.

Fast pris på lageropbevaring

Hos os betaler du kun for den lagerplads, du har brug for. Dermed sikrer vi jer en fast aftalt pris. Vi har mange års erfaring i branchen, og sidder klar til at rådgive dig om, hvilken størrelse lageropbevaring du har brug for.

Har du spørgsmål eller ønsker du et uforpligtende tilbud på vores lageropbevaring, så kan du ringe til os på telefon nummer: 40 30 20 10

Du kan også skrive til os via kontaktformularen på hjemmesiden.