Flyttemænd fra flyttefirmaet BRYDE & SØNNER A/S

Vi støtter

BRYDE & SØNNER A/S støtter lokalsamfundet

Hos BRYDE & SØNNER A/S mener vi at det er vigtigt at være en aktiv virksomhed i lokalområdet. Derfor er vi stolte af at sponsorere en bred vifte af klubber og projekter. Vi sætter en dyd i at bidrage aktivt til et sundt og godt nærmiljø.

På nuværende tidspunkt støtter vi følgende:

HJERTESTARTERE – VI STØTTER KUNSTEN AT REDDE LIV

Hvert år rammes ca. 3.500 danskere af hjertestop uden for sygehusene, hvor kun 12 % af dem overlever. Bedre førstehjælp og hjertestartere kan få dette procenttal op på hele 70 % og det vil BRYDE & SØNNER A/S gerne hjælpe med.

“Kunsten at redde liv” er et projekt, hvor man ved hjælp af lokale virksomheder, sætter hjertestartere op til gavn for hele lokalområdet. Dermed skaber virksomheder livgivende førstehjælps-centraler i lokalsamfundet.

Hos BRYDE & SØNNER A/S er vi stolte over at støtte projektet, ved at opsætte udendørs hjertestartere ved Skovlunde Skole Afdeling Nord (Lundebjerg 72, 2740 Skovlunde) og Afdeling Syd (Ejbyvej 47, 2740 Skovlunde).  Disse står frit tilgængeligt for byens borgere 24 timer i døgnet året rundt.

Læs mere om hjertestarter-projektet.

Kunsten at redde liv

WOLFPACK

Wolfpack er et basketballhold, der bl.a. består af unge spillere fra Herlev og Glostrup. Ambitionen er at opbygge et elitehold, der på kort sigt kan gøre sig gældende i Danmarks bedste liga, Basketligaen.

BRYDE & SØNNER A/S støtter lokalholdet, ved at køre holdets bannere og udstyr rundt til alle kampe. Hermed gør vi vores til at skabe de bedste rammer for underholdende kampe og gode oplevelser.

Wolfpack logo

Herlevløberne

BRYDE & SØNNER A/S støtter Herlevløberne – en del af Herlev Løbe- og Atletikklub. En voksende lokal løbeklub, der tilbyder løbetræning til alle. Her finder du både hold til den nye løber, der lige er begyndt, samt den erfarne marathonløber.

Klubben arrangerer adskillige løb, hvor bl.a. Herlevløbet, som er startskuddet til Herlev festuge, kan nævnes. Ligeledes er ”Frost Cup”, nytårsløbet, blevet utrolig populært.

Logo af Herlev løbeklub

B73 HERLEV

BRYDE & SØNNER A/S er erhvervssponsor for fodboldklubben B73 Herlev. Klubben består af en lang række hold, der henvender sig til alle aldre og ambitionsniveau. Her er både plads til de mindste på microholdet, de unge på teenholdet, oldboys-holdet, og alt herimellem.

Logo af Boldklubben B73