Flyttemænd der håndterer en erhvervsflytning.

Virksomhedsflytning

Virksomhedsflytning, erhvervsflytning eller firmaflytning? Kært barn har mange navne, men BRYDE & SØNNER A/S tager sig af det hele.

Skal din virksomhed flytte?

BRYDE & SØNNER A/S udfører erhvervsflytning og sikrer, at dit firma bliver flyttet trygt og sikkert. Vi flytter alt fra kontormøbler og IT-udstyr til tunge maskiner, og ingen opgave er for stor eller lille til os. Vi tilbyder flere forskellige former for flytteservice alt efter, om I ønsker at deltage, eller om vi skal tage os af alt. Vi kan bl.a. tilbyde:

  • Totalløsninger ind- og udland
  • Rådgivning og logistik
  • Domicilflytning
  • Intern flytning
  • Flytning af pengeskabe, tunge maskiner, edb- og laboratorieudstyr

Se alle vores løsninger her.

Erhvervsflytning, der ikke forstyrrer arbejdstiden

Med erhvervsflytning fra BRYDE & SØNNER A/S er kunden altid i centrum, og vi kan bl.a. arrangere nat- eller weekendflytning, så I ikke er generet af kasser og flytterod i arbejdstiden.

Vi skiller og samler gerne kontormøblerne, og vi kan også tilbyde opbevaring på vores lager i Skovlunde. Med BRYDE & SØNNER A/S bliver din firmaflytning effektivt og tidssparende.

Flytning i Danmark eller til udlandet?

BRYDE & SØNNER A/S har mere end 60 års erfaring i branchen, og vores store flåde af flyttebiler er blandt Danmarks største. Vi er således i stand til at klare enhver form for flytning både inden for Danmarks grænser og international flytning.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på virksomhedsflytning på 40 30 20 10 eller bryde@bryde-as.dk. Vi er klar til at hjælpe dig med råd, vejledning og flyttebestillinger.