Flyttemænd der håndterer en erhvervsflytning.

Firmaflytning

Står I over for en firmaflytning? Så står Bryde og Sønner parat til at tage slæbet for jer hurtigt og effektivt med et minimum af gener for jeres virksomhed og ansatte.

Stor erfaring, professionalisme og omhu

Hos BRYDE & SØNNER A/S besidder vi den nødvendige erfaring, professionalisme og omhu, som det kræver at gennemføre en virksomhedsflytning. Både planlægning og koordinering skal fungere, når mange store som små ting skal flyttes hurtigt og effektivt og ankomme intakte til rette sted.
Vi flytter virksomheder inden for Danmarks grænser og international.

Vi flytter – I passer arbejdet

En firmaflytning kan virke meget uoverskuelig og forstyrrende  på medarbejderne i deres daglige arbejde. Bryde og Sønner har specialiseret sig i at udføre samtlige opgaver, der er forbundet med en virksomhedsflytning. Ud fra jeres ønsker og behov tilrettelægger vi flytningen til jeres nye domicil, således at generne minimeres. For at forstyrre mindst muligt, flytter vi f.eks. gerne om natten eller i weekenden, hvis dette ønskes.
Vi tager os også af pakning af jeres depot og lager, hvis den slags skal flyttes med.

Alle former for flytteservice

Fra firmaflytninger internt i huset til lokal erhvervsflytning Ballerup og flytninger af virksomheder i hele Storkøbenhavn rykker vi ud og løser opgaven.

Ingen opgave er for stor eller lille til os. Afhængig af opgavens karakter, tilbyder vi derfor forskellige former for flytteservice til erhvervslivet:

  • Totalløsninger ind- og udland
  • Rådgivning og logistik
  • Domicilflytning
  • Intern flytning
  • Flytning af pengeskabe, tunge maskiner, edb- og laboratorieudstyr

Er der behov for, at vi skiller og samler kontormøblerne, gør vi også gerne dette, ligesom vi kan tilbyde opbevaring på vores lager i Skovlunde. Vi tilbyder container opbevaring samt lagerhotel med hurtig adgang fra Motorvej E47.

Flytning i Danmark eller til udlandet?

Bryde og Sønner har 60 års brancheerfaring.  Vi råder over en af landets største flåder af flyttebiler. Det gør os i stand til at klare enhver form for firmaflytning både inden for Danmarks grænser og internationalt.
Ved flytning til udlandet samarbejder vi udelukkende med certificerede internationale firmaer.

Ring og få et uforpligtende tilbud på firmaflytning på tlf. 40 30 20 10 eller skriv til bryde@bryde-as.dk. Vi er parat til at hjælpe dig med råd, vejledning og flyttebestillinger.