Flyttemænd der håndterer en erhvervsflytning.

Flytteservice

Få den professionelle service, der letter din flytning

Det kan være sin sag at skulle pakke hjemmet eller virksomheden ned i papkasser og flytte det hele til en ny adresse. Nogle ting vejer godt til, andre af dine ejendele kan let gå i stykker, når de skal transporteres over længere afstande. Heldigvis tilbyder BRYDE & SØNNER A/S dig den hjælp fra vores flytteforretning, der løser alle dine flytteudfordringer.

Vi udfører flytteopgaver for virksomheder og tilbyder fleksible løsninger for privatkunder.

Læs mere om at leje en flyttemand hos BRYDE & SØNNER.

Få en god flytteservice med vores ekstra ydelser

BRYDE & SØNNER A/S sætter altid kunden i centrum, hvilket betyder, at vi altid leverer et godt stykke flyttearbejde. Vi er sat i verden for at gøre din flytning til en god oplevelse, og vi tilbyder dig derfor en lang række ekstra ydelser, der gør din flytning til en nem og behagelig oplevelse. Vores priser på ekstra ydelser er ligesom selve flytningen tilpasset størrelsen på arbejdet.

Hos BRYDE & SØNNER A/S møder du en virksomhed, der har 60 års erfaring med flytning i København og i resten af landet. Vores flyttehjælp er garantien for, at dine ejendele kommer sikkert frem til din nye bopæl eller virksomhed.

Har du brug for opbevaring, tilbyder vi lagerplads i kortere eller længere perioder.

Ønsker du mere information om BRYDE & SØNNER A/S og vores flytteservice, så kontakt os gerne på telefon 40 30 20 10 eller udfyld kontaktformularen nedenunder, og vi vender tilbage med et flyttetilbud hurtigst muligt.