Møbelopbevaring hos flytte- og opbevaringsvirksomheden BRYDE & SØNNER A/S

Lagerplads

Sikret lagerplads i opvarmede haller

Hos BRYDE & SØNNER A/S tilbyder vi lagerplads til både private og erhverv. Vi har et 7.000 m2 stort lagerrum i Skovlunde, så der er plads til netop jeres behov. Ved at anvende Bryde & Sønner som lagerplads er jeres ting i sikre hænder. Vores lagerrum har:

  • Tyveri, ildebrand og ulykke -sikring
  • Videoovervågning
  • Er opvarmede
  • Kun adgang for autoriserede medarbejdere

I forbindelse med opbevaring tilbyder Bryde & Sønner også erhversflytning og privatflytning. Vi kan flytte stort set alt, da vi har en af landets største vognparker af flyttebiler.

Møbelopbevaring

Står du i en situation, hvor du har brug for opbevaring af dine møbler, så har vi løsningen. Vi tilbyder møbelopbevaring og opmagasinering på vores lagerrum i Skovlunde. Hvis du har tungere møbler, kan vi også hjælpe med specialtransportere.

Møbelopbevaring hos Bryde & Sønner er en sikker og professionel måde at opbevare dine møbler på, da det sker i et aflåst, støvfrit og opvarmet rum uden fugt.

Skal du flytte udenlands, tilbyder vi også international flytning.

Fast opbevaringspris

Erfarne og professionelle flyttefolk er klar til, at rådgive om hvilken størrelse lagerplads I har brug for. I betaler kun for den lagerplads, som er nødvendig for jer – dermed sikrer vi jer en fast pris.

Har I spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på vores lagerplads, så ring til os på telefon 40 30 20 10. I kan også kontakte os via kontaktformularen på hjemmesiden.