Flyttemænd der håndterer en erhvervsflytning.

Flyttemand

BRYDE & SØNNER er Danmarks førende flytte- og logistik leverandører. Ligegyldigt om du skal flytte inden for landets grænser eller uden for, så har vi en flyttemand til rådighed

Hvad enten du er erhvervsdrivende eller privatkunde, om du skal flytte nationalt eller internationalt, så flytter vi for dig. Vi har mere end 60 års erfaring i flyttebranchen, hvorfor vores flyttefolk er professionelle og særdeles serviceminded.

Flyttemand søges

Lige meget om du søger en enkelt flyttemand, flere flyttemænd, flyttekasser eller en flyttebil, så er flyttefirmaet BRYDE & SØNNER leveringsdygtige.

Alle flyttemænd hos vores flyttefirma har stor ekspertise inden for alle typer af flytning. Om det drejer sig om privatflytning, erhvervsflytning, klaverflytning og udenlandsk flytning, så er vores flyttemænd kvalificerede. Så uanset hvilken type flytning du skal have hjælp til, har vi en flyttemand, der kan håndtere opgaven.

Når du kontakter os og får en flyttemand ud til dig, kan han samtidig hjælpe dig med vurderingen af antallet af flyttekasser og flytningens omfang. Vi er med fra start til slut.

Vi tilbyder også møbelopbevaring, hvis du har brug for det. 

Ingen opgaver er for små, og ingen er for store

Alle vores medarbejderes filosofi lyder på at: ingen opgaver er for små, og ingen er for store. Vi byder alle kunder velkommen hos os, uanset om flytningen drejer sig om en 1-værelses lejlighed, en større virksomhed, der flytter til et nyt domicil eller en lille erhvervsflytning – vi løser opgaven, lokalt, nationalt og internationalt.

Der er i forvejen meget at tænke på, når man skal flytte. Nedpakning, transport, udpakning og rengøring. BRYDE & SØNNER vil gerne gøre din næste flytning til en god oplevelse.

Vil du vide mere om vores flytteservice eller om at leje en flyttemand, så kontakt os gerne på telefon +45 40 30 20 10 eller på mail: bryde@bryde-as.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden.