Flyttemænd der håndterer en erhvervsflytning.

Lagerhotel

Få opbevaret dine ejendele trygt og godt, nemt og bekvemt med et lagerhotel i København

I disse år, hvor pladsen er trang i kongens København, har du måske brug for få møbler eller andet opmagasineret på et lagerhotel. Det kan være, at du netop er flyttet til hovedstaden fra provinsen og må nøjes med færre kvadratmeter. Det kan også være, at din virksomhed er i udvikling og skal bruge pladsen anderledes.

Uanset hvad årsagen er, så har vi løsningen til dig, der gerne vil være sikker på at få dine ting tilbage i samme stand, som da du afleverede dem.

Topsikret lagerhotel centralt i København

BRYDE & SØNNER A/S’s 7000 m2 store lagerhotel i Købenavn er placeret i Skovlunde med hurtig adgang fra Motorvej E47. På vores lager er der kun adgang for autoriserede medarbejdere. Det er opvarmet og videoovervåget og dermed sikret mod tyveri, ildebrand og andre ulykker.

60 års erfaring i flytte- og opbevaringsbranchen

Når man overlader sine ejendele i andres varetægt, skal man være sikker på, at de er i gode hænder. Det er du med Bryde & Sønner, som har 60 års erfaring med at flytte og opbevare vores kunders ejendele.

Kontakt os for et tilbud
Ønsker du mere information om et lagerhotel hos Bryde & Sønner, så kan du ringe til os på 40 30 20 10. Vi er klar med et uforpligtende tilbud på lige netop den lageropbevaring, I ønsker. Vores priser på et lagerhotel er absolut konkurrecedygtige.