Flyttemænd der håndterer en erhvervsflytning.

Lagerhotel København

Få opbevaret dine ejendele trygt og godt. Søger du lagerhotel København? Så har vi løsningen til dig, som gerne vil være sikker på at få dine ting tilbage i samme stand, som da du afleverede dem

BRYDE & SØNNER A/S’s 7000 m2 store lagerhotel Købenavn er placeret i Skovlunde med hurtig adgang fra Motorvej E47. Dette er både henvendt til erhvervskunder og private.

Lej opbevaringsplads på vores lagerhotel København

Det er kun autoriserede medarbejdere, der har adgang til vores lagerhotel, som i øvrigt er opvarmet samt videoovervåget, hvilket betyder at det dermed er sikret mod tyveri, ildebrand og andre mulige ulykker.

Vælger du at få opmagasineret dine ejendele på vores lagerhotel København, kan du nemt opbevare alle dine ting, du ellers ikke har plads til. Opbevar eksempelvis dine flyttekasser for en periode, pak ejendele midlertidigt væk eller gem tøm alt-muligt-rummet og skab mere plads.

Vi tilbyder dig

Når du lejer dig ind i vores lagerhotel København hos BRYDE & SØNNER har du nem adgang til dine ting og vi står klar med et hold erfarende og professionelle flyttefolk, der rådgiver om, hvilken type opbevaring, der er tale om.

På denne måde er du eller din virksomhed sikker på kun at betale for den plads, der er nødvendig. Dertil giver vi en fast pris, allerede ved ankomsten eller via telefonsamtale, således du er garderet mod overraskende efterbetalinger.

I forbindelse med opbevaring kan BRYDE & SØNNER også tilbyde:

  • Lagerhotel og opbevaring
  • Udlejning af containere
  • Transithåndtering
  • Paller og stykgods
  • Arkivopbevaring
  • Overvågning af jeres indbo

Hos BRYDE & SØNNER stræber vi efter, at opbygge noget tillid imellem dig og os, da det er en tillidssag at få sine ejendele opbevaret uden for de normale omgivelser. Gennem 60 år har vi udvist denne tillid, hvor vi har drevet flytteforretning.

Kontakt os og få et tilbud på opbevaring på vores lagerhotel København

Ønskes der yderligere information om vores lagerhotel, så ring til os på 40 30 20 10. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på netop den lageropbevaring, der ønskes.