Opbevaring

Opbevaring

Få opbevaret dine ting trygt og godt

Ved flytninger har mange mennesker ofte brug for at få deres jordiske gods opbevaret midlertidig, indtil de kan overtage deres nye hjem. Her er det vigtigt, at opbevaringen finder sted så korrekt som muligt, så du trygt kan vende tilbage og hente dine ting, når tiden er til det.

Hos BRYDE & SØNNER A/S tilbyder vi førsteklasses opbevaring i de helt perfekte rammer. I Skovlunde, lige uden for København, har vi et lager på 7.000 m2, hvor alle dine ting kan opbevares, under de bedste forhold. Her er dit indbo nemlig sikret mod tyveri, ildebrand og fugtskader. Vores lager er desuden sikret med alarm og videoovervågning, så ubudne gæster holdes på behørigt afstand.

Vi tilbyder også opbevaring container UDOVER OPBEVARING LAGER

BRYDE & SØNNER A/S tilbyder møbelopbevaring, lager opbevaring i container, udlejning af container til for eksempel din hjemmeadresse, og arkivopbevaring.

Vi opbevarer ejendele for både private og erhverv, men gør os altid omhyggelige med at yde den samme gode service, uanset hvor kunden kommer fra. Vi ved af erfaring, at det er en tillidssag at overdrage sine ting til et flyttefirma. Denne tillid har vi levet op til i mere end 50 år, ved at være danskernes flyttefirma, når det kommer til god service og fornuftige priser.

Så uanset om du ønsker opbevaring af din gamle PH lampe, din bedstemors sølvtøj eller firmaets skriveborde, så er dine ting i trygge hænder hos BRYDE & SØNNER A/S.

Kontakt os på telefon 44 53 20 00, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på opbevaring.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

RING 40 30 20 10 – eller udfyld med navn og telefonnummer, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig

Ja tak - ring mig op

Vi gemmer dine kontaktoplysninger i Dynamicweb, som er vores CMS-system, for at kunne behandle din henvendelse. Læs mere i vores persondatapolitik.

Kontakt os for et
uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformular