Møbelopbevaring

Møbelopbevaring

Møbelopbevaring og opmagasinering hos BRYDE & SØNNER A/S er en yderst professionel måde at opbevare dine møbler tørt, sikkert og nemt! 

I Skovlunde uden for København har vi et 7.000 m2 stort opbevaringslager, hvor vi kan tilbyde opbevaring af møbler og ejendele af midlertidig eller længerevarende varighed til private kunder og virksomheder. Uanset hvor lang tid der ønskes, kan vi tilgodese dine behov og ønsker.

I forbindelse med opbevaring kan vi flytte stort set alt, da vi har en af landets største vognparker af flyttebiler. Hvis du har tungere møbler, kan vi også hjælpe med at specialtransportere. 

Sikker opbevaring 

BRYDE & SØNNER A/S har over 50 år erfaring, så ved at anvende os, kan du være sikker på, at dine ting er i trygge hænder. Vores moderne lagerfaciliteter har videoovervågning, og der er kun adgang for vores autoriserede medarbejdere. Desuden bliver dine møbler opbevaret i et aflåst, støvfrit og opvarmet rum uden fugt.

I forbindelse med møbelopbevaring kan BRYDE & SØNNER A/S blandt andet tilbyde:

  • Lagerhotel og opbevaring
  • Udlejning af containere
  • Transithåndtering
  • Paller og stykgods
  • Arkivopbevaring
  • Overvågning af jeres indbo

Du kan læse mere om vores lagerhotel og opbevaring her!  

Fast opbevaringspris 

Af løsninger har vi derfor mange muligheder i alle prisklasser. Du betaler kun for den lagerplads, som er nødvendig for dig – dermed sikrer vi dig en fast pris, så du er garanteret mod overraskende efterbetalinger for din møbelopbevaring.

Kontakt os 

Vi står altid klar med et hold af erfarne og professionelle flyttefolk, der rådgiver om, hvilken type opbevaring du har brug for.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på vores lagerplads, så ring til os på telefon 44 53 20 00. Du kan også kontakte os via kontaktformularen på hjemmesiden.

  

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

RING 40 30 20 10 – eller udfyld med navn og telefonnummer, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig

Ja tak - ring mig op

Vi gemmer dine kontaktoplysninger i Dynamicweb, som er vores CMS-system, for at kunne behandle din henvendelse. Læs mere i vores persondatapolitik.

Kontakt os for et
uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformular