Professionel og sikker lagerplads

Lagerplads

Sikret lagerplads i opvarmede haller

Hos BRYDE & SØNNER A/S tilbyder vi lagerplads til både private og erhverv. Vi har et 7.000 m2 stort lagerrum i Skovlunde, så der er plads til netop jeres behov. Ved at anvende Bryde & Sønner som lagerplads er jeres ting i sikre hænder. Vores lagerrum har:

  • Tyveri, ildebrand og ulykke -sikring
  • Videoovervågning
  • Er opvarmede
  • Kun adgang for autoriserede medarbejdere

I forbindelse med opbevaring tilbyder Bryde & Sønner også erhversflytning og privatflytning. Vi kan flytte stort set alt, da vi har en af landets største vognparker af flyttebiler. Du kan læse mere om flyttefirma Sjælland her.

Møbelopbevaring

Står du i en situation, hvor du har brug for opbevaring af dine møbler, så har vi løsningen. Vi tilbyder møbelopbevaring og opmagasinering på vores lagerrum i Skovlunde. Hvis du har tungere møbler, kan vi også hjælpe med specialtransportere.

Møbelopbevaring hos Bryde & Sønner er en sikker og professionel måde at opbevare dine møbler på, da det sker i et aflåst, støvfrit og opvarmet rum uden fugt.

Skal du flytte udenlands, tilbyder vi også international flytning. Læs mere om det her.

Fast opbevaringspris

Erfarne og professionelle flyttefolk er klar til, at rådgive om hvilken størrelse lagerplads I har brug for. I betaler kun for den lagerplads, som er nødvendig for jer – dermed sikrer vi jer en fast pris.

Bryde & Sønner har eksisteret i mere end 50 år, og har dagligt over 40 flyttefolk på gaden. Vi har samlet de mest stillede spørgsmål om opbevaring i vores FAQ.

Hvis I har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på vores lagerplads, så ring til os på telefon 44 53 20 00. I kan også kontakte os via kontaktformularen på hjemmesiden.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

RING 40 30 20 10 – eller udfyld med navn og telefonnummer, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig

Ja tak - ring mig op

Vi gemmer dine kontaktoplysninger i Dynamicweb, som er vores CMS-system, for at kunne behandle din henvendelse. Læs mere i vores persondatapolitik.

Kontakt os for et
uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformular