flyttemand

Flyttemand

BRYDE & SØNNER er Danmarks førende flytte- og logistik leverandører. Ligegyldigt om du skal flytte inden for landets grænser eller uden for, så har vi en flyttemand til rådighed

Hvad enten du er erhvervsdrivende eller privatkunde, om du skal flytte nationalt eller internationalt, så flytter vi for dig. Vi har mere end 50 års erfaring i flyttebranchen, hvorfor vores flyttefolk er professionelle og særdeles serviceminded.

Flyttemand søges

Lige meget om du søger en enkelt flyttemand, flere flyttemænd, flyttekasser eller en flyttebil, så er flyttefirmaet BRYDE & SØNNER leveringsdygtige.

Alle flyttemænd hos vores flyttefirma har stor ekspertise inden for alle typer af flytning. Om det drejer sig om privatflytning, erhvervsflytning, klaverflytning og udenlandsk flytning, så er vores flyttemænd kvalificerede. Så uanset hvilken type flytning du skal have hjælp til, har vi en flyttemand, der kan håndtere opgaven.

Når du kontakter os og får en flyttemand ud til dig, kan han samtidig hjælpe dig med vurderingen af antallet af flyttekasser og flytningens omfang. Vi er med fra start til slut.

Vi tilbyder også møbelopbevaring, hvis du har brug for det. 

Ingen opgaver er for små, og ingen er for store

Alle vores medarbejderes filosofi lyder på at: ingen opgaver er for små, og ingen er for store. Vi byder alle kunder velkommen hos os, uanset om flytningen drejer sig om en 1-værelses lejlighed, en større virksomhed, der flytter til et nyt domicil eller en lille erhvervsflytning - vi løser opgaven, lokalt, nationalt og internationalt.

Der er i forvejen meget at tænke på, når man skal flytte. Nedpakning, transport, udpakning og rengøring. BRYDE & SØNNER vil gerne gøre din næste flytning til en god oplevelse.

Vil du vide mere om vores flytteservice eller om at leje en flyttemand, så kontakt os gerne på telefon +45 44 53 20 00 eller på mail: bryde@bryde-as.dk. Du er også velkommen til at udfylde kontaktformularen her på siden.
 

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

RING 40 30 20 10 – eller udfyld med navn og telefonnummer, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig

Ja tak - ring mig op

Vi gemmer dine kontaktoplysninger i Dynamicweb, som er vores CMS-system, for at kunne behandle din henvendelse. Læs mere i vores persondatapolitik.

Kontakt os for et
uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformular

Meget stor ud- og omflytning på en skole

2016

Erhvervsflytning

Branche: Ålholm Skole

Hvor: Valby

Hvad var udfordringen?

På Ålholm skole har vi overstået en stor ud- og omflytning, som krævede, at der blev holdt godt styr på logistikken. Logistikken skulle nemlig tage højde for flytningen af fire destinationer og depoter, samt udsmidning undervejs. Udfordringen var således, at ombygningen, samt undervisningen kunne foregå uden afbrydelser og hindringer fra den store mængde flyttegods, som netop bliver rykket rundt for at give plads og mulighed for en gennemgående ombygning og en lærerig undervisning.

Hvordan løste vi opgaven?

Nogle klasser blev rykket ud til alternative adresser og nogen blev flyttet fra en del af skolen til en anden. En stor støv- og støjvæg er blevet bygget og alt omrokering blev fortaget i en samlet indsats og planlægning. Det har givet en meget effektiv ombygning - uden stop. Derudover har den vigtige undervisning kunne forsætte, trods det at hele skolen er ”vendt på hovedet”. En god logistik kan sørge for en høj ”produktivitet” selvom der foregår store forandringer i det daglige miljø.

Følgende udtalelse fortæller, hvordan vi hos Bryde og Sønner håndterede opgaven:

"Jeg vil gerne rose de supergode folk, som Bryde satte på opgaven både i planlægningsfasen (Dan Lagerstorf) og i selve udførelsesfasen. Her vil jeg specielt fremhæve Thomas K og Thomas RM, som igennem hele perioden på ca. 14 flyttedage havde det store overblik over opgaven herpå stedet. De var begge virkelig behagelige at arbejde sammen med og gik til opgaven med stor seriøsitet og effektivitet.

Der er stadig lidt småopgaver, som vi her på skolen skal have Brydes hjælp til, og ikke mindst er der returflytningen til skolen ad 2 omgange efter helhedsrenoveringen er afsluttet, men hvis I sætter samme hold eller et ligeså godt hold som sidst, så vil jeg se frem til samarbejdet og vide, at det hele er i de bedste hænder"