Intern flytning

Intern flytning

Vi ordner jeres intern flytning

Lader du BRYDE & SØNNER A/S udføre de interne flytninger i din virksomhed, kan jeres tid i stedet bruges på det, som I er gode til.

BRYDE & SØNNER A/S er et professionelt flyttefirma med ekspertise i erhvervsflytning. Vi flytter jeres ting fra a til b – også i forbindelse med små og store flytninger internt i virksomheden.

 Hurtig og effektiv intern flytning

Selv den mindste flytning kræver ofte nøje planlægning, og vi har erfaringen og kompetencerne til at udføre den så hurtigt og effektivt som muligt.

Med vores flytteservice tager vi altid udgangspunkt i jeres behov. Det betyder, at vi bl.a. kan tilbyde at omrokere for jer i weekenden eller om natten, hvis det på den måde kan mindske det forstyrrelsesmoment, en flytning er.

Vi har desuden op til flere pc- og it-kyndige flyttefolk, som med stor ekspertise kan opstille eller nedtage it-udstyr samt afmontere jeres kabler, så de ikke er i vejen under den interne flytning.

Find svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål om flytning i vores FAQ Generelt.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

RING 40 30 20 10 – eller udfyld med navn og telefonnummer, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig

Ja tak - ring mig op

Vi gemmer dine kontaktoplysninger i Dynamicweb, som er vores CMS-system, for at kunne behandle din henvendelse. Læs mere i vores persondatapolitik.

Kontakt os for et
uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformular