Flytning

Ødelagte møbler og ondt i ben og arme kan ofte været resultatet af en flytning, du har udført på egen hånd. Derfor tilbyder BRYDE & SØNNER mange års professionel flytteerfaring til både private og erhvervsdrivende.

Herunder kan du se et udpluk af de mange løsninger, vi tilbyder inden for flytning:

Totalløsninger ind- og udland.
– Vi kommer i det meste af verden og kender til de procedure og dokumenter der er behov for, endvidere kan vi hjælpe dig med at pakke dit gods til en sikker transport uanset destination.

Pakning af depot og lager.
– Bryde har stor indsigt i flytning samt transport af depoter og lager. Vores professionelle flyttefolk har hurtigt jeres lager operationelt igen.

Demontering og samling.
– Brydes mandskab er udstyret med værktøj og har hænderne skruet rigtig på, således hjælper vi gerne med diverse adskillelse og afmontering, og vi samler det naturligvis gerne igen.

Bortkørsel og rømning.
– Har I samlet på en masse gamle møbler i depotet og trænger til at få ryddet op i sagerne? Bryde kan hjælpe jer med at lave rømning og bortkørsel til for eksempel genbrug.

Rådgivning og logitik.
– Bryde råder over professionelle konsulenter med mange års erfaring i branchen. De kan rådgive og assistere jer gennem en flytteopgave, sørge for planlægning og alt det vigtige forarbejde, således undgår I fejl, misforståelser og tidsspilde. En god start er det halve arbejde.

Arkiv- og pengeskabe.
– Bryde har alt i udstyr og stærke mænd, så tunge penge- og arkivskabe er ikke noget problem for os.
Med moderne grej og en masse ”know how” flytter vi også de tunge ting.

Bibliotek og arkiver.
– Med bure og særlige opmærknings metoder, får Bryde hurtigt og effektivt flyttet jeres samling, bibliotek eller arkiv. Så tingene står det samme sted på hylden, som da vi pakkede det ned. Endvidere råder Bryde over PET godkendte folk, som kan håndtere jeres følsomme arkiver, om det så gælder en omrokering eller flyt, sikkerhedsmakulering eller anden form for håndtering, så har Bryde det rigtige mandskab til din opgave.

Intern omrokering.
– Få os gerne til at udføre de interne omrokeringer I måtte have, så kan jeres eget personale spare lidt på ryggen og gøre det, som de er gode til.

Specialtransporter.
– Vores store vognpark gør, at vi kan køre med selv det sværeste gods, herunder maskiner og andet ukurant gods. Endvidere har vi mulighed for at rekvirere kran mv.

Piano og flygel.
– Bryde kører til dagligt for b.la. Copenhagen phil, hele Sjællands symfoniorkester. Så har du et klaver, piano eller flygel… har vi udstyret og de professionelle folk.

IT-håndtering.
– Bryde har op til flere PC- og IT kyndige flyttefolk, som med stor ekspertise kan opstille eller nedtage IT-udstyr samt op- og nedkable, så de mange ledninger er væk af vejen.