Flytning for dig der er erhvervskunde.

Erhvervskunde

Det kræver erfaring, professionalisme og omhu at gennemføre en flytning for en dansk virksomhed.

Planlægning og koordinering skal fungere, når mange tunge ting skal flyttes så hurtigt og effektivt som muligt.

En erhvervsflytning kan sjældent undgå at påvirke de ansattes dagligdag, og derfor er det vigtigt med et flyttefirma, der kan andet end at bære jeres flyttekasser og møbler. 

Vi flytter, mens I fortsætter arbejdet

BRYDE & SØNNER A/S har specialiseret sig i at udføre samtlige opgaver, der er i forbindelse med en erhvervsflytning. Vi flytter ikke bare jeres ting fra a til b, men sørger også for at logistikken bag flytningen er på plads.

Det er jeres ønsker og behov, som er grundlaget for at tilrettelægge jeres erhvervsflytning. På den måde kan vi give jer de allerbedste muligheder for at fortsætte med at passe jeres arbejde, mens processen med at rykke til et nyt domicil står på.

Alle former for flytteservice til dig som erhvervskunde

BRYDE & SØNNER A/S tilbyder alle former for flytteservice til erhvervslivet:

Erhvervsflytning lige når det passer jer

Hos BRYDE & SØNNER A/S er vores kunder altid i centrum. Det betyder, at vi sammensætter præcis den erhvervsflytning, I har brug for. Vi flytter for eksempel gerne i weekenden eller om natten, så det forstyrrer jeres daglige arbejde mindst muligt.

BRYDE & SØNNER A/S har mere end 50 års erfaring i flyttebranchen, og vi råder over en af landets største karavaner af flyttevogne. Vi er derfor fuldt ud i stand til at opfylde de krav, I har til jeres erhvervsflytning. Ud over selve flytningen tilbyder vi også eksperthjælp til eksempelvis at skille og samle jeres møbler.

Vi tænker logistikken med i arbejdet

Ønsker I en erhvervsflytning, der er gennemført af professionelle flyttefolk, som også tænker logistikken med i arbejdet, så kontakt os for at høre, hvad vi kan gøre for jer. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på din erhvervsflytning

I kan ringe til BRYDE & SØNNER A/S på 40 30 20 10, så vi sammen kan aftale, hvordan jeres flytning skal udføres.

Læs svar på de mest spurgte spørgsmål om erhvervsflytning.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

RING 40 30 20 10 – eller udfyld med navn og telefonnummer, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig

Ja tak - ring mig op

Vi gemmer dine kontaktoplysninger i Dynamicweb, som er vores CMS-system, for at kunne behandle din henvendelse. Læs mere i vores persondatapolitik.

Kontakt os for et
uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformular

Meget stor ud- og omflytning på en skole

2016

Erhvervsflytning

Branche: Ålholm Skole

Hvor: Valby

Hvad var udfordringen?

På Ålholm skole har vi overstået en stor ud- og omflytning, som krævede, at der blev holdt godt styr på logistikken. Logistikken skulle nemlig tage højde for flytningen af fire destinationer og depoter, samt udsmidning undervejs. Udfordringen var således, at ombygningen, samt undervisningen kunne foregå uden afbrydelser og hindringer fra den store mængde flyttegods, som netop bliver rykket rundt for at give plads og mulighed for en gennemgående ombygning og en lærerig undervisning.

Hvordan løste vi opgaven?

Nogle klasser blev rykket ud til alternative adresser og nogen blev flyttet fra en del af skolen til en anden. En stor støv- og støjvæg er blevet bygget og alt omrokering blev fortaget i en samlet indsats og planlægning. Det har givet en meget effektiv ombygning - uden stop. Derudover har den vigtige undervisning kunne forsætte, trods det at hele skolen er ”vendt på hovedet”. En god logistik kan sørge for en høj ”produktivitet” selvom der foregår store forandringer i det daglige miljø.

Følgende udtalelse fortæller, hvordan vi hos Bryde og Sønner håndterede opgaven:

"Jeg vil gerne rose de supergode folk, som Bryde satte på opgaven både i planlægningsfasen (Dan Lagerstorf) og i selve udførelsesfasen. Her vil jeg specielt fremhæve Thomas K og Thomas RM, som igennem hele perioden på ca. 14 flyttedage havde det store overblik over opgaven herpå stedet. De var begge virkelig behagelige at arbejde sammen med og gik til opgaven med stor seriøsitet og effektivitet.

Der er stadig lidt småopgaver, som vi her på skolen skal have Brydes hjælp til, og ikke mindst er der returflytningen til skolen ad 2 omgange efter helhedsrenoveringen er afsluttet, men hvis I sætter samme hold eller et ligeså godt hold som sidst, så vil jeg se frem til samarbejdet og vide, at det hele er i de bedste hænder"