Bliv international – Flyt til udlandet

Har du planer om at flytte ud af landet, kan det anbefales, at du hyrer et flyttefirma med mange års erfaring i udenlandske flytninger. Hos Bryde & Sønner får du nemlig hele pakken, så der kommer styr på både nedpakning af dine ting, køreturen til din nye bopæl og udfyldelse af de rigtige toldpapirer.

Nedpakning og emballering.
– Vores professionelle pakmestre har stor erfaring med at pakke og emballere værdifulde ejendele for en sikker transport. Kunst og øvrige værdier får deres egen indpakning, for yderligere sikkerhed.

Toldpapirer og dokumenter.
– Vi kommer i det meste af verden og kender til de procedure og dokumenter der er behov for, endvidere kan vi hjælpe dig med at pakke dit gods til en sikker transport uanset destination.

Internationalt netværk.
– Bryde har internationalt samarbejde og er en del af verdensomspændende netværk FIDI-Faim. FIDI er en organisation som stiller store kvalitetskrav til deres medlemmer, således vores kunder er sikret den bedste service.

International flyttetransport – Lastbil, fly og skib.
– Bryde kan flytte dit gods via sø, land og luft. Vi kommer i det meste af verden og kender til de procedure og dokumenter der er behov for.

Spedition og fragt.
– Vores eksportafdeling taler seks sprog, og vi har været i det meste af verden, derfor kender vi til de procedurer og dokumenter, der er behov for.

Worldwide.
– Vores eksportafdeling taler seks sprog, og vi har været i det meste af verden, derfor kender vi alt til de procedure og dokumenter, der skal være i orden for en sikker og problemfri fragt.