Bryde & Sønner flytter for hjemmepleje

Ballerup kommune flytter hjemmeplejen, med Bryde & Sønner A/S's hjælp

Branche: Kommune, flytning af hjemmeplejen

Hvor: Storkøbenhavn, Ballerup

Hvad var udfordringen?

Hele hjemmeplejen i Ballerup flytter i december 2015. Det betyder, at en omfattende flytning skal igangsættes, hvilket kræver mange flyttefolk og mange flyttebiler. Ud over selve flytningen, skal der ske en intern omrokering, samt afhentning af gods, fra opbevaringslokaler i Skovlunde. Denne opgave stiller på den måde store krav til god logistik, samt effektivt og godt samarbejde.

Hjemmeplejen er blevet beriget med renoverede lokaler, som giver mere plads og bedre indeklima. Inventar og møbler, opbevares i containere i Skovlunde, så længe ombygningen er igangværende. Denne løsning er den mest besparende for Ballerup Kommune, da der spares penge på rengøring af møbler og andre opbevarede materialer. Nu er lokalerne klar og det gælder derfor om at få flyttet, så effektivt og smertefrit som muligt. Derfor kontaktes BRYDE & SØNNER A/S, da vi har erfaring med logistik i disse størrelsesordener og vores medarbejdere er gode til systematisk samarbejde mellem afdelinger.

Hvordan løste vi opgaven?

BRYDE & SØNNER A/S løser opgaven med et mandskab på 48 flyttefolk, placeret i 6-7 store flyttebiler. Tidsrammen er sat til 5 dage, som dækker hele flytningen, fordeling af gods og der er taget højde for intern omrokering. Det er vigtigt at alle løfter i flok og at alle har deres eget ansvar, så der er overblik over hele projektet løbende. Der skal afhentes 60 containere i Skovlunde og det gods der er i containerne, skal ud og fordeles i de nye renoverede lokaler. Så snart dette er tilvejebragt, kan hjemmeplejen i Ballerup rykke ind i deres nye friske lokaler

2015
 Bryde & Sønner flytter for hjemmepleje

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

RING 40 30 20 10 – eller udfyld med navn og telefonnummer, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig

Ja tak - ring mig op

Vi gemmer dine kontaktoplysninger i Dynamicweb, som er vores CMS-system, for at kunne behandle din henvendelse. Læs mere i vores persondatapolitik.

Kontakt os for et
uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformular

Meget stor ud- og omflytning på en skole

2016

Erhvervsflytning

Branche: Ålholm Skole

Hvor: Valby

Hvad var udfordringen?

På Ålholm skole har vi overstået en stor ud- og omflytning, som krævede, at der blev holdt godt styr på logistikken. Logistikken skulle nemlig tage højde for flytningen af fire destinationer og depoter, samt udsmidning undervejs. Udfordringen var således, at ombygningen, samt undervisningen kunne foregå uden afbrydelser og hindringer fra den store mængde flyttegods, som netop bliver rykket rundt for at give plads og mulighed for en gennemgående ombygning og en lærerig undervisning.

Hvordan løste vi opgaven?

Nogle klasser blev rykket ud til alternative adresser og nogen blev flyttet fra en del af skolen til en anden. En stor støv- og støjvæg er blevet bygget og alt omrokering blev fortaget i en samlet indsats og planlægning. Det har givet en meget effektiv ombygning - uden stop. Derudover har den vigtige undervisning kunne forsætte, trods det at hele skolen er ”vendt på hovedet”. En god logistik kan sørge for en høj ”produktivitet” selvom der foregår store forandringer i det daglige miljø.

Følgende udtalelse fortæller, hvordan vi hos Bryde og Sønner håndterede opgaven:

"Jeg vil gerne rose de supergode folk, som Bryde satte på opgaven både i planlægningsfasen (Dan Lagerstorf) og i selve udførelsesfasen. Her vil jeg specielt fremhæve Thomas K og Thomas RM, som igennem hele perioden på ca. 14 flyttedage havde det store overblik over opgaven herpå stedet. De var begge virkelig behagelige at arbejde sammen med og gik til opgaven med stor seriøsitet og effektivitet.

Der er stadig lidt småopgaver, som vi her på skolen skal have Brydes hjælp til, og ikke mindst er der returflytningen til skolen ad 2 omgange efter helhedsrenoveringen er afsluttet, men hvis I sætter samme hold eller et ligeså godt hold som sidst, så vil jeg se frem til samarbejdet og vide, at det hele er i de bedste hænder"