Virksomhedsflytning

Lagerhotel

Få opbevaret dine ejendele trygt og godt, nemt og bekvemt med et lagerhotel i København

I disse år, hvor pladsen er trang i kongens København, har du måske brug for få møbler eller andet opmagasineret på et lagerhotel. Det kan være, at du netop er flyttet til hovedstaden fra provinsen og må nøjes med færre kvadratmeter. Det kan også være, at din virksomhed er i udvikling og skal bruge pladsen anderledes.

Uanset hvad årsagen er, så har vi løsningen til dig, der gerne vil være sikker på at få dine ting tilbage i samme stand, som da du afleverede dem.

Topsikret lagerhotel centralt i København

BRYDE & SØNNER A/S's 7000 m2 store lagerhotel i Købenavn er placeret i Skovlunde med hurtig adgang fra Motorvej E47. På vores lager er der kun adgang for autoriserede medarbejdere. Det er opvarmet og videoovervåget og dermed sikret mod tyveri, ildebrand og andre ulykker.

50 års erfaring i flytte- og opbevaringsbranchen

Når man overlader sine ejendele i andres varetægt, skal man være sikker på, at de er i gode hænder. Det er du med Bryde & Sønner, som har 50 års erfaring med at flytte og opbevare vores kunders ejendele.

Kontakt os for et tilbud
Ønsker du mere information om et lagerhotel hos Bryde & Sønner, så kan du ringe til os på 44 53 20 00. Vi er klar med et uforpligtende tilbud på lige netop den lageropbevaring, I ønsker. Vores priser på et lagerhotel er absolut konkurrecedygtige. 

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

RING 40 30 20 10 – eller udfyld med navn og telefonnummer, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig

Ja tak - ring mig op

Vi gemmer dine kontaktoplysninger i Dynamicweb, som er vores CMS-system, for at kunne behandle din henvendelse. Læs mere i vores persondatapolitik.

Kontakt os for et
uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformular