Flyttemænd der håndterer en erhvervsflytning.

Flytning til udlandet

Lad os hjælpe dig med din flytning til udlandet

Skal du forlade Danmark og flytte dit indbo til udlandet? Det kan vi godt hjælpe dig med. BRYDE & SØNNER A/S tilbyder professionel international flytning for både private og erhverv og har mange års erfaring med at flytte til udlandet.

Du bestemmer selv, hvor meget vi skal gøre for dig. Udover transport med lastbil, fly og skib kan BRYDE & SØNNER A/S ordne nedpakning og emballering, udfyldelse af relevante tolddokumenter samt håndtering af spedition.

Vores erfarne flyttemænd arbejder hurtigt og effektivt og du kan være sikker på, at dine ejendele når frem til destinationen i god behold, uanset om du flytter til nabolandet eller til et andet kontinent. Har du brug for en flyttemand København, så klarer BRYDE og SØNNER også den.

Find information for international movers in English here.

Et verdensomspændende netværk af certificerede flyttefirmaer

BRYDE & SØNNER A/S er et ud af blot fire flyttefirmaer i Danmark, der er FIDI-FAIM-certificeret, hvilket er din garanti for en ukompliceret flytning til udlandet. FIDI-FAIM stiller store kvalitetskrav til virksomheder og svarer til flyttebranchens ISO 9002 standard.

Når vi flytter dine ting, samarbejder vi med flyttevirksomheder i andre lande som udelukkende har samme certificering.

Vi har samlet de vigtigste informationer til dig der skal flytte til udlandet i vores FAQ.

Ring til os på tlf. 40 30 20 10, hvis du skal flytte til udlandet, så vi kan finde den helt rigtige løsning til din flytning.