Flyttemand hos BRYDE & SØNNER

FAQ Privatkunde

Vi har samlet nogle af de mest almindelige spørgsmål om flytning, der giver dig svar på alt, hvad vi kan hjælpe med, når du vælger  BRYDE & SØNNER A/S til din flytning.

FAQ Privatkunde

Q: Kan jeg selv pakke mit indbo ned?
A: Vi tilbyder flere løsninger afhængig af, om du selv ønsker at pakke dit indbo ned og ud selv, eller du foretrækker, at vi tager os af alt. Vi kan tilbyde:

  • Totalflytning: Vi sørger for at pakke hele dit indbo forsvarligt ned, køre det hen på din nye bopæl og pakke det ud igen.
  • Almindelig flytning: Vi leverer flyttekasserne og transporterer dem ud til din nye bopæl med det indbo, du selv har pakket ned.
  • Selvflytterløsning: Vi leverer en container ved din hoveddør. Containeren fylder du med dine ting, hvorefter vi flytter den til din nye bopæl. Derude tømmer du selv containeren, og vi henter den så igen efterfølgende.

Q: Kan I flytte efter arbejdstid eller i weekenden?
A: Vi tilbyder aften-, natte og weekendflytning alt efter dit behov.

Q: Hvordan kan jeg være sikker på, at mine møbler kommer frem?
A: Bryde Flytte- og Logistikløsninger har mere end 50 års erfaring i branchen og vores professionelle flyttemænd sørger altid for at behandle dit indbo med respekt og nænsomhed.

Q: Hvad med møblerne, skal de skilles ad inden flytning?
A: Vælger du totalflytning skiller vi de nødvendige møbler ad og samler dem igen på den nye adresse.

Q: Kan I flytte alt?
A: Vi har dagligt ca. 40 flyttefolk på gaden og omkring 16 flyttevogne. Vores vogne er alt fra mindre servicevogne til de store flyttevogntog. Derudover råder vi over såvel flytteelevatorer som sideloadere, der giver os mulighed for at flytte alt fra pengeskabe til pianoer fra første såvel som 5. sal uden elevator.

Q: Kommer I med flyttekasserne?
A: Ja vi tilbyder flere flytteløsninger, og kan levere flyttekasser, hvis I selv ønsker at pakke indbo ned.

Q: Jeg vil gerne pakke mine ting ned selv, kan I bare flytte dem?
A: Ja vi kommer med en container, som du fylder med dit indbo. Herefter kører vi containeren til din nye adresse og henter den igen, efter du har tømt den.

Q: Hvad gør jeg, hvis mine ting er blevet skrammet under flytning?
A: Er uheldet ude, og der er sket en skade på dine ejendele, har Bryde flytteansvarsforsikring og medlem af Dansk Møbeltransport Forening . Ring til os på 40 30 20 10, så vi kan løse problemet.

Q: Jeg skal flytte til udlandet, kan I hjælpe?
A: Ja Bryde flytter også gerne dine ejendomme til udlandet. Læs mere om international flytning her.