Flyttemand hos BRYDE & SØNNER

Container opbevaring samt lagerhotel

Container opbevaring samt lagerhotelcentralt i Københavns område

Med over 50 års erfaring i flytte- og opbevarings branchen sikrer vi dig en tryg og nem løsning til opbevaring af dine ejendele. Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg ved at overlade dine ejendele til os. Det er derfor kun autoriserede medarbejdere, der har adgang til vores lagerhotel. For at sikre at du får dine ting tilbage i samme stand, som da du afleverede dem, er vores lagerhotel udstyret med:

  • Videoovervågning
  • Opvarmede lokaler
  • Brandsikring

BRYDE & SØNNER A/S’ s  7000 m2 store lagerhotel i Købenavn er placeret i Skovlunde med hurtig adgang fra Motorvej E47.

Hvis der er brug for det, hjælper vi også med demontering og samling.

Opbevaring når du har brug for det

Container opbevaring er en god løsning, for dig der ønsker hurtig adgang til dine ejendele. Vores 20’ store containere sikrer dig ekstra plads i kortere eller længere perioder, og giver dig nem adgang til dine ejendele hele året rundt.

Container opbevaring er en god løsning for dig der skal flytte, renovere, bygge om eller blot har brug for ekstra opbevaring til et stort parti varer. Har du brug for hjælp med transporten, kan vi tilbyde en god og professionel flytteservice.

Vores professionelle og erfarne flyttefolk står altid klar til at rådgive dig om vores opbevaringsløsninger. Du betaler kun for den plads, du har brug for. Kontakt os i dag og få et godt tilbud på opbevaring i container og lagerhotel. Tlf. 40 30 20 10