Flyttefirma Sjælland

Flyttefirma Sjælland

BRYDE & SØNNER A/S er din samarbejdspartner, når du skal flytte

Har du brug for et professionelt flyttefirma, der kan hjælpe dig eller din virksomhed sikkert igennem en flytning? Så er BRYDE & SØNNER A/S det rette valg. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud allerede i dag.

En flytteløsning du ikke vil fortryde

BRYDE & SØNNER er Danmarks førende flytte- og logistik leverandør. Vi har mere end 50 års erfaring inden for flyttebranchen og er derfor et sikkert valg, når du ønsker professionel hjælp.

Når du lader os varetage din flytning, kan du være sikker på, at alt forløber som det skal. Vi sørger for alt igennem hele processen, lige fra første henvendelse til vi har sat den sidste flyttekasse. Hvis det vel og mærke er det, du ønsker. For os er det vigtigt, at flytningen bliver sammensat efter dine ønsker, så det passer bedst til dig og din hverdag. Så vil du gerne have flytningen til at foregå, når du har fri i weekend eller mens du er på arbejdet, så gør vi det.

Vores flytteservice omfatter bl.a.:

  • Domicilflytning
  • Rådgivning og assistance
  • Pakning af depot og lager
  • Demontering og samling
  • Bortkørsel

Har du brug for at få opbevaret dine ejendele, så tilbyder vi sikret lagerplads i opvarmede haller.

Få et professionelt flyttefirma Sjælland

Hos BRYDE & SØNNER A/S tilbyder vi flytning i hele Danmark. Dette betyder, at du kan få hjælp af os lige meget, hvor du befinder dig henne. Når du vælger os, kan du være sikker på, at blive mødt af professionelle og glade flyttefolk, når vi ankommer til din bolig.

Vil du vide mere om vores flyttefirma Sjælland, så kontakt os på 44 53 20 00 eller bryde@bryde-as.dk. Du kan også besøge vores profil på Facebook, hvor du kan få indblik i vores arbejde. 


 

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

RING 40 30 20 10 – eller udfyld med navn og telefonnummer, så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig

Ja tak - ring mig op

Vi gemmer dine kontaktoplysninger i Dynamicweb, som er vores CMS-system, for at kunne behandle din henvendelse. Læs mere i vores persondatapolitik.

Kontakt os for et
uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformular